Iaurt cu sos de coacăze roşii

1. Pune într-o cratiţă 100 ml de apă, zahărul şi lichiorul. Lasă să fiarbă cinci minute. Adaugă şi coacăzele, amestecă bine şi apoi trece prin sită pentru a elimina toate seminţele.

2. Toarnă într-un castron şi dă la congelator pentru 15 minute.

3. Între timp, amestecă iaurtul cu zahărul vanilat şi lasă să se topească în timp ce sosul stă la rece.

4. Împarte iaurtul în pahare, pune deasupra sosul de coacăze şi serveşte imediat.

credit foto: Photoland/Profimedia

 Budinca de iaurt si fructe de padure

Iaurt cu miere și caise

Poza principala

iaurt_mic.jpg

300 g de coacăze 

120 g zahăr

2 pliculeţe de zahăr vanilat

500 g iaurt

2 linguri cu lichior de cireşe

 

Prune caramelizate cu iaurt grecesc

Combinație inedită si gust pe masură cu un iaurt cu sos de coacaze rosii.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE