Deserturi & băuturi

Iaurt înghețat cu căpșune

Desert lipsit de vinovăție. Liber la înghețată cu iaurt.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții:5

Ingrediente:

  • 140 g căpșune
  • 200 g lapte condensat
  • 500 g iaurt grecesc fără grăsimi

Modalitate de preparare:

  1. Jumătate din cantitatea de căpșuni tăiați-o, iar cealaltă jumătate plasați-o într-un procesor de alimente.
  2. Într-un castron mare se amestecă laptele condensat cu căpșunile făcute piure la blender și amestecați continuu, încorporând iaurtul.
  3. Adăugați și căpșunile feliate.
  4. Într-un recipient pentru congelator.
  5. Plasați vasul la rece pe timpul nopții.
  6. Poate fi congelat până la 1 lună.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE