Home » Deserturi & băuturi » Iaurt inghetat cu piersici
Deserturi & băuturi

Iaurt inghetat cu piersici

  1. Curăță piersicile de coajă și feliază-le.
  2. Introdu în blender piersicile, zahărul și sucul de lămâie.
  3. Procesează toate ingredientele până obții un piure cremos. 
  4. Transferă piureul obținut într-un bol și încorporează iaurtul.
  5. Introdu vasul în congelator pentru cel puțin 1 oră.
  6. Servește rece cu frunze de mentă.

  Credit Foto: Fotolia/ Dušan Zidar

  

Poza principala

iaurt_inghetat.jpg

  • 450 g iaurt 
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 100 g zahăr
  • 3 piersici mari
Iaurt, piersici proaspete si zahar. Ingredientele unui desert racoritor si parfumat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.