Mâncăruri

Iepure marinat cu salată verde

Pregăteşte o marinată din ceapă tocată mărunt amestecată cu ulei, usturoi zdrobit, ketchup, zeamă de lămâie, zahăr, puţin rozmarin, piper mărcinat şi sare.

Pune în această marinată carnea de iepure tăiată fâşii şi lasă 5 ore. După această etapă, pune carnea la rumenit într-o tigaie adâncă.

Stropeşte cu vin alb şi înăbuşă carnea de iepure până se frăgezeşte. Spală bine salata şi taie fâşiuţe, apoi încorporează dressing-ul de smântână. Presară ceapa verde tocată fin. Potriveşte friptura de iepure cu sare după gust. Poftă bună!

 Pateu de iepure

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Pappardelle cu ragu de iepure

Știai? Carnea de iepure nu conţine colesterol şi se digeră uşor.

 

Poza principala

iepure_marinat_si_salata_verde_mica.jpg

500 g carne de iepure fără os

1 ceapă

2 linguri de ulei

1 lingură de ketchup iute

1 lingură de zeamă de lămâie

vin alb

2 căţei de usturoi

un strop de zahăr

rozmarin

piper măcinat

sare

 

pentru salată:

1 salată

1 lingură de smântână

1 fir de ceapă

sare

 

Placinta cu carne de miel si morcovi

O delicatesă uşoară de iepure marinat cu salata verde cu care sigur îţi vei impresiona invitaţii!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE