Home » Iepure in vin rosu

Iepure in vin rosu

  1. Se amestecă vinul împreună cu ceapa tocată mărun, usturoiul, pătrunjelul, cimbrul și foile de dafin. 
  2. Iepurele se tranșează în bucăți mici, se pune într-un castron și se toarnă amestecul din vin deasupra. 
  3. Se lasă în această marinadă pentru aproximativ 8 ore.
  4. Într-o cratiță puneți untul la încins și prăjiți bucățile de iepure scurse în prealabil. 
  5. Când acesta începe să se rumenească, adăugați făina cernută, amestecând frecvent.
  6. Turnați amestecul în care a fost ținută carnea și lăsați să se gătească la foc potrivit pentru aproximativ 50 de minute.

  Credit Foto: Fotolia/ CCat82

Poza principala

iepure_in_vin.jpg

  • 1 iepure
  • 350 ml vin roșu
  • 3 cepe tocate fin
  • 3 căței usturoi, mărunțiți
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • jumătate linguriță cimbru
  • 4 foi de dafin
  • 3 linguri făină
  • 150 g unt
  • sare
  • piper 
Mâncărică cu carne fragedă de iepure și sos de vin roșu, un deliciu pentru cele mai rafinate gusturi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE