Revista Practic în bucătărie

Imparte bucuria sarbatorilor cu cei dragi! Vino joi, 23 decembrie 2010, orele 16.00, in Piata Constitutiei!

Text
ADVERTORIAL
Dupa ce a deschis sezonul sarbatorilor de iarna, Coca-Cola duce magia Craciunului mai departe!
impartebucuria_pemail.jpg

Coca-Cola te invita sa te gandesti la momentele frumoase pe care le-ai trait anul acesta si sa impartasesti cu noi clipele pentru care esti recunoscator!

Pentru fiecare dintre noi, 2010 a fost un an trait intr-un ritm alert, un an de  plin de provocari si, poate, multe schimbari. Cu siguranta am omis de multe ori sa ne uitam in jurul nostru, si mai ales, in interiorul nostru, pentru a aprecia toata frumusetea.

In perioada 19-21 decembrie, elfii lui Mos Craciun strabat orasul si ne invita sa ne luam o scurta pauza pentru o evaluare personala: sa ignoram momentele dificile si sa ne gandim doar la motivele pentru care suntem recunoscatori.

Daca nu ai intalnit elfii, poti sa impartasesti cu cei dragi clipele frumoase pentru care esti recunoscator anul acesta pe www.impartebucuria.ro si intri automat in tragerea la sorti pentru unul din cei 500 de brazi de Craciun Coca-Cola.

Castigatorii vor primii prin sms un cod unic si vor fi invitati sa isi ridice personal brazii in ghiveci din Piata Constitutiei, joi, 23 decembrie 2010, incepand cu orele 16.00.

Iar pentru ca magia sarbatorilor se regaseste in globul de Craciun, Coca-Cola te invita sa decoram impreuna cel mai mare glob! Vino joi, 23 decembrie 2010, incepand cu orele 16.00 in Piata Constitutiei pictam impreuna un glob de Craciun imens cu diametrul de 10m.

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE