- Adaugați într-un blender sucul de lime, apa, triplu sec, tequila și zahărul.
- Mixați până când zahărul este complet dizolvat.
- Păstrați 8 jumătăți de capșune, iar restul le adăugați in blender. Mixați totul până când capșunele devin piure.
- Luați câte o jumătate de capșună din cele rezervate și înfigeți spre capătul bațului de înghețată.
- Turnați compoziția în forme, adăugați bețele și lăsați la congelator pentru minim 4 ore sau e timpul nopții.
Credit foto: Fotolia/ Kati Molin
Poza principala
- 235 ml suc lime ( aprox 6-8 lime)
- 120 ml apă
- 120 ml triplu sec
- 60 ml tequila
- 113 g zahăr extrafin
- 400 g capșune
Va invit sa depășiți limita imaginației și să vă surprindeți musafirii cu o înghețată exotică.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu