Deserturi & băuturi

Inghetata cu capsune si tequila

  1. Adaugați într-un blender sucul de lime, apa, triplu sec, tequila și zahărul.
  2. Mixați până când zahărul este complet dizolvat. 
  3. Păstrați 8 jumătăți de capșune, iar restul le adăugați in blender. Mixați totul până când capșunele devin piure. 
  4. Luați câte o jumătate de capșună din cele rezervate și înfigeți spre capătul bațului de înghețată. 
  5. Turnați compoziția în forme, adăugați bețele și lăsați la congelator pentru minim 4 ore sau e timpul nopții.

 Credit foto: Fotolia/ Kati Molin

Poza principala

inghetata_margarita_capsune.jpg

  • 235 ml suc lime ( aprox 6-8 lime) 
  • 120 ml apă
  • 120 ml triplu sec 
  • 60 ml tequila
  • 113 g zahăr extrafin
  • 400 g capșune 
Va invit sa depășiți limita imaginației și să vă surprindeți musafirii cu o înghețată exotică.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE