Home » Inghetata cu piersici coapte

Inghetata cu piersici coapte

  1. Curăță piersicile de coajă și taie-le în felii.
  2. Preâncălzește cuptorul la 200 de grade, tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt. 
  3. Adaugă piersicile, stropește-le cu 2 linguri de miere și 1 lingură cu zeamă de lămâie.
  4. Mențineți piersicile în cuptor pentru 30 minute sau până când acestea sunt moi.
  5. Cât timp piersicile sunt la cuptor, amestecă iaurtul cu restul cantității de miere și esența de vanilie. 
  6. Amestecați ingredientele și lăsați vasul la rece până ce piersicile sunt gata.
  7. Scoateți tava din cuptor și lăsați-le să se răcească.
  8. Încorporați piersicile în amestecul de iaurt. 
  9. Turnați compoziția în recipientele de înghețată pe băț și lăsați la congeltaor pentru minim 4 ore.
  10. Când sunt gata, țineți recipientul pentru 10 secunde în apă caldă pentru a extrage înghețata.

  Credit Foto: Fotolia/ iuliia_n

Poza principala

inghetata_piersici.jpg

  • 3 piersici mari
  • 6 linguri miere albine
  • sare de mare
  • 500 g iaurt grecesc
  • 1 lingură suc lămâie
  • jumătate linguriță esență vanilie 
Amestecă iaurt grecesc cu piersici coapte și pregătește o înghețată aromată și fără zahăr.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE