Se asaza inghetata intre foile de pandispan, apoi se ruleaza. Se da totul prin faina, apoi prin sos Bcchamel (laptele si amesteca bine cu oul batut, coniacul si faina), dupa care se prajeste in baie de ulei (ca la gogosile bunicii) maximum 30 de secunde. Se scoate, se taie, se adauga toppingul de mango si se serveste imediat.
PONT: Pentru ca inghetata sa ramana intre foile de pandispan in momentul prajirii, se recomanda congelarea pentru cel putin o ora.
Acest preparat a fost gatit in cadrul evenimentului LIDL si eCuisine te provoaca la gatit!
Poza principala
Galerie foto
100 g foi de pandispan
80 g inghetata de ceai verde
50 g piure de mango
300 ml lapte
10 ml coniac
1 ou
150 g faina
Desertul primului eveniment eCuisine din 2011 a fost la inaltimea asteptarilor. Combinatia rece-fierbinte este excelenta!
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu