1. Pentru inghetata: Incalziti usor crema si adaugati ciocolata topita si banana. Amestecati. Cu o lingura, puneti amestecul in tavitele pentru cuburi de gheata. Cand compozitia s-a racit, dati tavitele la congelator si lasati pana cand aproape s-a intarit. Scoateti tavitele si infigeti in fiecare inghetata cate un bat. Dati din nou la congelator si lasati pana ingheata complet.
2. Exact inainte de a servi, amestecati bomboanele pocnitoare in ciocolata topita pentru glazura.
3. Scoateti inghetata din congelator. Dati fiecare inghetata prin ciocolata topita cu bomboane pocnitoare, lasati foarte putin sa se scurga pe hartie de copt si serviti imediat.
Pentru inghetata:
500 ml crema de vanilie
200 g ciocolata neagra, topita
1 banana, zdrobita
Pentru glazura:
10 g bomboane pocnitoare
300 g ciocolata neagra, topita
1-2 tavite pentru cuburi de gheata
20-24 bete de inghetata
Comentariu