Home » Inghetata de ciocolata pe bat

Inghetata de ciocolata pe bat

1. Pentru inghetata: Incalziti usor crema si adaugati ciocolata topita si banana. Amestecati. Cu o lingura, puneti amestecul in tavitele pentru cuburi de gheata. Cand compozitia s-a racit, dati tavitele la congelator si lasati pana cand aproape s-a intarit. Scoateti tavitele si infigeti in fiecare inghetata cate un bat. Dati din nou la congelator si lasati pana ingheata complet.

2. Exact inainte de a servi, amestecati bomboanele pocnitoare in ciocolata topita pentru glazura.

3. Scoateti inghetata din congelator. Dati fiecare inghetata prin ciocolata topita cu bomboane pocnitoare, lasati foarte putin sa se scurga pe hartie de copt si serviti imediat.

Poza principala

rexfeatures_1212260o_mica.jpg

Pentru inghetata:
500 ml crema de vanilie
200 g ciocolata neagra, topita
1 banana, zdrobita
Pentru glazura:
10 g bomboane pocnitoare
300 g ciocolata neagra, topita
1-2 tavite pentru cuburi de gheata
20-24 bete de inghetata

Perfecte pentru o petrecere de vara intre prieteni.
Numar de portii
20-24
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.