Fierbeti fructele in zahar si apa pana se inmoaie, timp de 5 minute.
Gatiti jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj. Turnati fructele fierte in 4 pahare si apoi turnati jeleul de zmeura peste.
Puneti compozitia la congelator. Intre timp, amestecati crema de mascarpone, iaurtul, sucul si coaja de lamaie si frisca.
Cand jeleul s-a intarit, turnati putin din crema de mascarpone peste fiecare jeleu si decorati cu bucatelele de capsuni si zmeura.
Poza principala
Galerie foto
150 g capsune proaspete
150 g zmeura
4 piersici, impartite in 4 parti si lipsite de samburi
1 lingura zahar pudra
7 linguri apa
1 pachet jeleu de zmeura
1/2 cana mascarpone
1/2 cana iaurt gros
suc si coaja de la 1 lamaie
1/2 cana frisca
capsuni si zmeura pentru decor
O inghetata delicioasa, preparata chiar de voi.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu