Inghetata de casa este un preparat extrem de simplu, care nu va va rapi prea mult timp.
1. Mixati cu un blender zmeura, iaurtul si zaharul. Turnati compozitia intr-un castron.
2. Bateti albusurile spuma, apoi turnati-le peste amestecul de zmeura, amestecand.
3. Puneti totul intr-un vas termorezistent si dati la congelator pentru cel putin 6 ore.
La sfarsit, inghetata de casa poate fi decorata si cu alte fructe de padure precum afinele.
Daca v-au mai ramas cel putin 1-2 kg de fructe, puteti incerca urmatoarea reteta de dulceata de zmeura.
Poza principala
Galerie foto
500 g zmeura
250 g zahar
250 iaurt cremos
2 albusuri de ou (preferabil oua de casa)
O delicioasă îngheţată de casă cu zmeura si iaurt pentru aceasta vară călduroasă. Zmeura este mult mai ieftina daca o cumparati direct de la taranii care o vand pe marginea drumurilor.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu