Home » Inghetata pe bat cu lichior de fructe

Inghetata pe bat cu lichior de fructe

Taiati o capsuna pe lungime, pentru fiecare bat de inghetata. Infigeti cate o jumatate de capsuna in fiecare bat, apoi, cu ajutorul unui cutit, crestati capsuna si infigeti cate o frunza de menta in fiecare fructe.

Amestecati lichiorul si limonada, apoi turnati amestecul in forma folosita, aprox 3/4 din volumul acesteia. Puneti apoi betele cu capsune. Potriviti betele in functie de tipul de forma folosita.

Congelati-le pana ce devin solide. Inainte de servire, cufundati formele in apa fierbinte pentru a fi mai usoara desprinderea inghetatei.

Poza principala

rexfeatures_608809e_mica.jpg

5 capsune
10 frunze de menta
150 ml de lichior de fructe
300 ml de limonada
forme si bete de inghetata

Inghetata pe bat chiar la voi acasa. Si este atat de simplu.
Numar de portii
10
Calorii
46/100 g
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.