Gust intens de ananas și un desert irezistibil!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid + timpul de congelare
Porții: 8-10
Ingrediente:
- 170 g ananas proaspăt
- 30 ml rom alb
- 400 ml cremă de cocos
- 40 g zahăr
Modalitate de preparare:
- Adaugați ananasul într-un bol mic și stropiți cu rom alb.
- Agitați pentru a acoperi și lăsați timp de 5-10 minute, amestecând frecvent pentru a distribui aroma.
- Între timp, combinați crema de nucă de cocos și zahărul într-un blender amestecați la viteză mare timp de 1 minut pentru a încorpora pe deplin.
- Apoi se scurge ușor excesul de rom din ananas și se adaugă în blender.
- Pulsați ușor de câteva ori pentru a încorpora .
- Se adaugă amestecul în forme de înghețată și adăugați bastoanele.
- Lăsați la congelator aproximativ 4-6 ore.
- Pentru a scoate din matriță, lăsați 10 minute la temperatura camerei sau scufundați câteva secunde în apă caldă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu