Deserturi & băuturi

Inghetata Pina colada

  1. Într-un castron, amestecă sucul de ananas si romul.
  2. Adaugă esența de vanilie și sucul de la lime.
  3. Adaugă zahărul pudră și amestecă toate ingredientele bine până se dizolvă zahărul.
  4. Bate frișca și amestecă cu înghețata.
  5. Toarnă compoziția într-un recipient și introdu-l la congelator.
  6. Servește cu fulgi de cocos sau nucă de cocos răzuită.

  Credit Foto: Fotolia/ guy

Poza principala

inghetata_pina_colada.jpg

  • 125 ml suc ananas
  • 80 ml rom cu cocos
  • 5 picături esență vanilie
  • 2 lingurițe zeamă lime
  • 100 g zahăr pudră
  • 500 ml smântână pentru frișcă
  • 75 g nucă cocos
O înghețată fină și elegantă ideală pentru sezonul canicular.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE