1. Aduceti la fierbere laptele de cocos, zaharul si ardeiul iute. Luati cratita de pe foc si adaugati frunzele de lime si lemongrass-ul. Lasati sa se infuzeze pentru cel putin 30 de minute, apoi scoateti frunzele de lime si lemongrass-ul. Lasati sa se raceasca.
2. Bateti frisca pana se intareste, apoi adaugati laptele de cocos cu zahar si chilli si crema gata pregatita. Turnati compozitia intr-un vas termorezistent si dati la congelator.
3. Scoateti inghetata exact inainte sa inghete de tot si amestecati bine in ea pentru a dizolva eventualele cristale de gheata. Dati din nou la congelator si lasati-o pana ingheata complet.
400 ml lapte de cocos
60 g zahar
1 ardei iute rosu, fara seminte, taiat
6-8 frunze de lime
10 cm lemongrass
142 ml frisca lichida
250 ml crema de prajituri
Adaugă comentariu