1. Amestecati migdalele pisate fin si zaharul pudra intr-un bol. Adaugati coaja de lamaie, albusurile de oua, esenta de vanilie si mierea. Amestecati pana ce se formeaza un aluat ferm.
2. Presarati zaharul pudra pe o suprafata curata si intindeti aluatul, acesta trebuind sa fie de 1 cm grosime. Folositi un model in forma de inima pentru a forma biscuitii.
3. Intindeti hartie de copt intr-o tava. Asezati inimioarele si coaceti timp de 10-15 minute intr-un cuptor preincalzit. Biscuitii nu trebuie sa se faca maronii, ei trebuie sa fie moi in interior. Lasati-i sa se raceasca si presarati un strat subtire de zahar pudra pe deasupra.
Poza principala
Galerie foto
300 g migdale
350 g zahar pudra
coaja de la 1 lamaie
2 albusuri de oua
5 ml esenta de vanilie
15 ml miere
zahar pudra
Dulce si bun, la fel ca jumatatea ta.
Numar de portii
20 de bucati
Facebook Comments
Comentarii