Home » Interviuri » Interviu cu Adelina Ira, artistă DeMoga Music
Interviuri

Interviu cu Adelina Ira, artistă DeMoga Music

Hey #slowlyveggie lovers! Am stat de vorba cu Adelina Ira, producătoare, compozitoare şi artista în studioul DeMoga Music! 😀

De când eşti vegetariană şi de ce ai ales acest stil de viaţă?

Adelina Ira: „De mică refuzam carnea. Eram o mofturoasă în ochii celorlalţi. Dar m-am impus eu până la urmă… Am căzut la un moment dat în capcana cărnii procesate, fiindcă mi se părea că nu are gust de carne.
La 15 ani am încetat complet să mai am de a face cu carnea şi de atunci mă simt mai bine şi am mai multă energie! Proteina animală este destul de greu de digerat, drept urmare …
Mai puţină energie consumată pt digerare, mai multă pentru mine :)) .”
ira5

Care este reţeta ta preferată?

Adelina Ira: „Oh… for the love of food. Am o mulţime de reţete preferate şi îmi place la nebunie să gătesc când am timp. Am o reţetă de vară de care profit ori de câte ori găsesc avocado în magazine. Guacamole. Dios mio ! Eu îl prepar în felul următor : 1/2 dintr-un căţel de usturoi se pisează şi amestecă cu puţină sare, după gust. Apoi, adaug un avocado, o roşie tăiată cubuleţe, amestec şi voila ! Având în vedere că nu prea îmi place pâinea, îmi fac tartine pe crackersi din ovăz, se găsesc în magazine. De-li-cios! Şi uşor de preparat, durează maxim 10 minute.”

Atunci când ai o zi plină la studio în ce constă meniul tău?

Adelina Ira: „Ei bine… Aici avem o problema, hahaha. Când sunt în studio, mă cam las dusă de val. Aşa se întâmplă când munceşti ceea ce îţi place, nu-ţi dai seama cum trece timpul.
Dacă mă prinde ora prânzului, o supă cremă de legume este perfectă. Iar dacă îmi este foarte foame (sau poftă, recunosc) o porţie de paste integrale cu sos de roşii şi parmezan mă face foarte fericită :)) .”
Urmăriţi-ne în fiecare joi pe Instagram @slowlyveggie_ro!
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.