Home » Interviuri » Interviu cu Claudia Buleandra, instructor Pilates
Interviuri

Interviu cu Claudia Buleandra, instructor Pilates

 
Hey #slowlyveggie lovers! Astăzi ne întâlnim cu Claudia Buleandra, instructor de Pilates la New Age Pilates şi o vegetariană împătimită! Ne vedem pe Instagram @slowlyveggie_ro!

Când ai devenit vegetariană şi de ce ai făcut această alegere? 

Claudia Buleandra: Acum 2 ani am devenit vegetariană. A fost un moment care a venit natural, într-un punct de schimbare majoră în viaţă mea. Nu mi-a fost greu nici o clipă şi nici nu am resimţit vreodată pofta. Argumentele au fost multiple: sănătate, alt stil de viaţă, dar în principal, aşa am simţit. Corpul mi-a spus-o şi cerut-o. 

Care e reţeta ta preferată?

Claudia Buleandra: Categoric lasagna din dovlecei şi legume. Fără paste, doar un pat de legume proaspete puse la cuptor cu mult sos de roşii. 

Cum te menţii în formă?

Claudia Buleandra:  Sunt atentă la ce mănânc, dar nu mă stresez. Dacă am poftă de ceva, nu-mi iau de la gură. Însă modul cum mă menţin ţine foarte mult de meseria mea. 
Fiind instructor Pilates, este absolut necesar să-mi fac antrenamenetele, să merg la cursuri de pregătire internaţională, care culminează cu un examen final. Iar pentru acest examen trebuie să fii super pregătit: fizic, psihic, teoretic, şi fireşte să ai susţinere şi din partea corpului tău.

claudia5

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE