1. Taie vânăta felii, pe lungime. Presară sare și rumenește-le în puţin ulei.
2. Călește ceapa. Adaugă usturoiul tăiat rondele. După câteva minute, pune roșiile tăiate cubuleţe și pasta de tomate dizolvată în puţină apă.
3. Lasă să dea în câteva clocote, apoi potrivește gustul de sare și piper și aromatizează cu busuioc tocat fin.
4. Din spaghete, fierte separat, pregătește jurubiţe, care se înfășoară în feliile de vânătă. Prinde-le cu scobitori și așază-le într-o tavă unsă cu ulei. Toarnă deasupra sosul și lasăle la cuptor cam 10 minute.
Poza principala
Galerie foto
1 pachet spaghete
6 roşii
1 vinata
1 ceapa
3 căței de usturoi
1 lingură cu pastă de tomate
busuioc
sare
piper
ulei
Nu mai stii ce să pregatești la cina? Ai găsit rețeta potrivită!
Numar de portii
4
Calorii
235
Facebook Comments
Adaugă comentariu