Home » Mâncăruri » Kebab de miel cu sos de iaurt
Mâncăruri

Kebab de miel cu sos de iaurt

  1. Într-un bol atașat la un mixer, adaugă ceapa tocată, ierburile aromatice, usturoiul, chimenul, sare și piper.
  2. Mixează-le până sunt complet combinate.
  3. Adaugă carnea de miel și mixează pentru încă 1 minut.
  4. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați la rece pentru aproximativ 1 oră.
  5. Luați din compoziție câte o mână de carne și rulați precum forma unui cârnat.
  6. Montați carnea pe un băț de frigărui și continuați cu restul cantității de carne.
  7. Gătiți frigăruile pe grătar sau într-o tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline, câte 3-4 minute pe fiecare parte.
  8. Pregătiți sosul amestecând ierburile aromatice cu sucul de lămâie și sare. 
  9. Adaugați iaurtul și amestecați pentru a încorpora toate aromele. 
  10. Serviți frigăruile cu sos de iaurt și salată verde.

  Credit Foto: Fotolia/ gkrphoto 

Poza principala

kebab_de_miel.jpg

  • 3 linguri ceapă roșie tocată
  • 3 linguri ierburi aromatice ( coriandru, mentă, pătrunjel )
  • 3 căței usturoi, tocați
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță chimen
  • 3/4 linguriță boia ardei 
  • 1/2 linguriță piper
  • 450 g carne tocată de miel 
  • 250 g iaurt 
  • 1 linguriță ierburi ( coriandru, pătrunjel, mentă ) 
  • 2 linguri suc lămâie
  • un praf de sare
Pentru o cină cu mult gust, această alegere este fabuloasă.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE