Home » Promo » KIMARO 2023 – trei zile, trei radiouri, un singur festival!
Promo

KIMARO 2023 – trei zile, trei radiouri, un singur festival!

Între 11-13 august, Festivalul KIMARO 2023 a sărbătorit muzica românească pe scena din parcarea Plajei Venus.

Și anul acesta, festivalul KIMARO a adus împreună Kiss FM, Magic FM, Rock FM, pentru un eveniment dedicat iubitorilor de muzică românească și artiștilor autohtoni: trei radiouri, trei seri, o singură scenă, în parcarea Plajei Venus.

Prima zi, #MagicSunsets, a fost prezentată de realizatoarea matinalului Magic Morning, Liana Stanciu. Liana a prezentat trupele Cuibul, Taxi, Feli, Zdob și Zdub cu Frații Advahov și Voltaj. O seară în care horele fomate spontan în fața scenei, filmate din dronă, vor rămâne de neuitat.

#KissEnergy, a doua seară de festival, a fost cea mai dinamică. Atât artiștii, cât și prezentatorii, Dan Fințescu și Ana Moga, au ținut nivelul de energie sus, pe toată durata spectacolului. Pe scenă au urcat Amuly, Jo & Juno, Puya, Vunk și Carla’s Dreams, iar publicul a arătat ca o mare de stele, datorită lanternelor de la telefoane. 

Duminică, ultima zi de festival, a fost rândul muzicii rock să ia cu asalt scena. #RockNights a fost prezentată de Cristian Hrubaru, iar pe scenă au cântat Dinfier, Anton, Altar, Trooper și Celelalte Cuvinte. Cel mai important moment a fost când s-au unit miile de voci din mulțime pentru a cânta „Dacă ploaia s-ar opri” de Cargo, piesă care aniversează 20 de ani de la lansare. 

Evenimentul s-a desfășurat cu sprijinul cu sprijinul Organizației de Management a Destinației Mangalia, Primăria Mangalia. 

Facebook Comments