Puneti rosiile, ardeii, nuca de cocos, nucile acaju, sarea si masala intr-un blender. Mixati pana obtineti o pasta. Amestecati inauntru mare parte din coriandrul taiat.
Incalziti uleiul intr-o tigaie. Adaugati semintele de mustar si, cand incep sa pocneasca, puneti si cartoful. Luati de pe foc si adaugati 250 ml de apa. Aduceti din nou la fierbere pentru 3-4 minute, adaugati apoi conopida si mai fierbeti inca 4-5 minute.
Puneti apoi pasta de ardei si rosii pregatita mai devreme, fasolea si mazarea si fierbeti inca 10 minute sau pana cand legumele sunt fierte iar sosul s-a ingrosat. Luati de pe foc si adaugati o lingura de iaurt.
Puneti in farfurii si turnati pe deasupra restul de iaurt si frunze de coriandru. Serviti cu orez.
3 rosii medii, taiate
3 ardei iuti, fara seminte
60 g crema de nuca de cocos
2 linguri nuci acaju
1 lingurita sare
1 lingurita masala
4 linguri coriandru proaspat, taiat
1 lingura ulei de floarea-soarelui
1 lingurita seminte de mustar
1 cartof dulce, taiat
150 g conopida
100 g fasole verde
100 g mazare
3 linguri iaurt simplu
Adaugă comentariu