- Cu ajutorul unui cuțit efetuați un orificiu în nuca de cocos.
- Extrageți apa de cocos.
- Spargeți nuca de cocos și folosiți doar pulpa.
- Întroduceți într-un blender cu putere mare, apa de cocos, pulpa de cocos si 230 ml apă filtrată.
- Procesați la viteza aximă pentru 5-10 minute.
- Când se formează o spumă deasupra, iar pulpa de cocos a fost mărunțită în totalitate, atunci laptele este gata.
- Adaugă restul de apă și pulsează pentru încă 30 secunde.
- Transferați laptele de cocos într-un recipent, printr-o sită căptușită cu tifon.
- Stoarceți cu ajutorul tifonului pulpa rămasă până când aceasta este uscată.
- Laptele se poate păstra la frigider timp de 5 zile.
Credit Foto : Fotolia/ f8grapher
Poza principala
Galerie foto
- Apa si pulpa de la 1 nucă de cocos
- 350 ml apă filtrată
Învață să îți pregătești una din cele mai sănătoase băuturi chiar la tine acasa, cu doar două ingrediente.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu