Lapte de cocos

  1. Cu ajutorul unui cuțit efetuați un orificiu în nuca de cocos. 
  2. Extrageți apa de cocos. 
  3. Spargeți nuca de cocos și folosiți doar pulpa. 
  4. Întroduceți într-un blender cu putere mare, apa de cocos, pulpa de cocos si 230 ml apă filtrată.
  5. Procesați la viteza aximă pentru 5-10 minute. 
  6. Când se formează o spumă deasupra, iar pulpa de cocos a fost mărunțită în totalitate, atunci laptele este gata. 
  7. Adaugă restul de apă și pulsează pentru încă 30 secunde.
  8. Transferați laptele de cocos într-un recipent, printr-o sită căptușită cu tifon.
  9. Stoarceți cu ajutorul tifonului pulpa rămasă până când aceasta este uscată. 
  10. Laptele se poate păstra la frigider timp de 5 zile. 

  Credit Foto : Fotolia/ f8grapher

Poza principala

lapte_de_cocos.jpg

  • Apa si pulpa de la 1 nucă de cocos
  • 350 ml apă filtrată
Învață să îți pregătești una din cele mai sănătoase băuturi chiar la tine acasa, cu doar două ingrediente.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE