Cum ar fi să îți prepari acasă cele mai delicioasă băuturi? Simplu!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 150 g migdale hidratate pe timpul nopții
- 430 ml apă
- 1 cană căpșune
- 3-4 curmale hidratate
- un praf de sare
Modalitate de preparare:
- Pentru a prepara laptele vegetal, este necesar ca midgalele să fi elăsate în apă pe timpul nopții.
- Se scurg înainte de preparare.
- Combinați migdalele, apa, cpășunele, curmalele și sarea într-un blender.
- Mixați la viteză mare preț de aproximativ 1 minut.
- Treceți compoziția printr-o sită fină/tifon.
- După ce ați stors cât se poate de mult lichid, se transferă laptele într-un recipient etanș.
- Laptele poate fi utilizat imediat sau pot fi păstrae în frigider timp de până la o săptămână.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu