- Secretul laptelui din nuci constă în hidratarea corectă a acestora.
- Puneți nucile într-un bol, acoperiți-le cu apă și lăsați-le la hidratat pentru 12 ore.
- Când nucile sunt pregătite, scugeți-le de excesul de apă și răsturnați-le într-un blender de putere mare.
- Adăugați mierea de albine sau siropul de agave și sarea.
- Turnați 900 ml apă fierbinte și pulsați la viteză mare aproximativ 2 minute.
- Treceți laptele printr-o sită și scurgeți bine pulpa rămasă.
- Păstrați la rece și consumați în cel mult 5 zile.
Credit Foto: Fotolia/ geografika
Poza principala
- 150 g migdale sau alune de pădure, fistic, nuci pecan, caju, nuci, alune
- 4 linguri sirop agave sau miere
- un sfert linguriță sare de mare
Învață să prepari corect laptele din nuci . Află care este secretul din rețeta propusă de noi.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu