Lapte din nuci

  1. Secretul laptelui din nuci constă în hidratarea corectă a acestora.
  2. Puneți nucile într-un bol, acoperiți-le cu apă și lăsați-le la hidratat pentru 12 ore. 
  3. Când nucile sunt pregătite, scugeți-le de excesul de apă și răsturnați-le într-un blender de putere mare.
  4. Adăugați mierea de albine sau siropul de agave și sarea.
  5. Turnați 900 ml apă fierbinte și pulsați la viteză mare aproximativ 2 minute.
  6. Treceți laptele printr-o sită și scurgeți bine pulpa rămasă. 
  7. Păstrați la rece și consumați în cel mult 5 zile.

  Credit Foto: Fotolia/ geografika

Poza principala

lapte_de_nuci.jpg

  • 150 g migdale sau alune de pădure, fistic, nuci pecan, caju, nuci, alune
  • 4 linguri sirop agave sau miere 
  • un sfert linguriță sare de mare 
Învață să prepari corect laptele din nuci . Află care este secretul din rețeta propusă de noi.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE