Mâncăruri

Lasagna cu chifteluțe

1.Din ingredientele pentru foile de lasagna frământă un aluat omogen. Întinde-l într-o foaie subțire și las-o să se zvinte măcar o oră. Taie foaia de lasagna în formele preferate. 

2.Din carne, ceapă, verdeață, pâinea înmuiată în lapte și ou pregătește chifteluțe. Rumenește-le în ulei încins și scoate-le pe un șervet de hârtie.

3.Pune un strat de sos de roșii într-o tavă nu foarte mare. Așază un strat de foi de lasagna, chifteluțe, mozarella, frunze de spanac opărite în apă cu sare și bine scurse, mazăre și tot așa până la terminarea ingredientelor.

4.Rade deasupra mozzarella și toarnă suc de roșii, dă la cuptorul încins pentru câteva minute. Servește cu verdeață tocată mărunt.

Poza principala

lasagna_cu_chiftelute_fotolia_65828704_subscription_xxl.jpg_c_ezeepics_studio_-_fotolia.com_mica.jpg

pentru foile de lasagna:

200 g făină 000

2 ouă

sare

 

pentru umplutură:

300 g carne tocată amestec

1 ceapă tocată fin

1 ou

verdeață tocată

1-2 felii de pâine

1 cutie cu mazăre

300 g frunze de spanac

suc de roșii

300 g brânză mozzarella

sare

piper

ulei

Încearcă rețeta de lasagna cu chifteluțe atunci când vrei să-i surprinzi pe cei dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE