1.Din ingredientele pentru foile de lasagna frământă un aluat omogen. Întinde-l într-o foaie subțire și las-o să se zvinte măcar o oră. Taie foaia de lasagna în formele preferate.
2.Din carne, ceapă, verdeață, pâinea înmuiată în lapte și ou pregătește chifteluțe. Rumenește-le în ulei încins și scoate-le pe un șervet de hârtie.
3.Pune un strat de sos de roșii într-o tavă nu foarte mare. Așază un strat de foi de lasagna, chifteluțe, mozarella, frunze de spanac opărite în apă cu sare și bine scurse, mazăre și tot așa până la terminarea ingredientelor.
4.Rade deasupra mozzarella și toarnă suc de roșii, dă la cuptorul încins pentru câteva minute. Servește cu verdeață tocată mărunt.
pentru foile de lasagna:
200 g făină 000
2 ouă
sare
pentru umplutură:
300 g carne tocată amestec
1 ceapă tocată fin
1 ou
verdeață tocată
1-2 felii de pâine
1 cutie cu mazăre
300 g frunze de spanac
suc de roșii
300 g brânză mozzarella
sare
piper
ulei
Adaugă comentariu