Spală vânăta, șterge-o cu un șervet și tai-o în felii potrivit de groase. Presară pe ele un praf de sare și lasă-le să se scurgă puţin. Unge-le cu puţin ulei de măsline și coace-le pe grătar încins.
Separat, taie ardeii și roșiile cubuleţe și călește-le, dar foarte puţin. Unge un vas termorezistent cu unt.
Așază un strat de foi de lasagna fierte separat în apă cu sare, unul de ardei cu roșii și brânză, apoi foi de lasagna, un strat de vinete și din nou brânză.
Repetă operaţiunea până termini toate ingredientele. Ultimul strat să fie de roșii, ardei și brânză. Lasă aceasta lasagna cu legume la cuptor cam 40 de minute.
Sugestie Fierbe foile de lasagna în apă cu sare în care pui o lingură cu ulei sau unt. Vor fi mai gustoase.
1 cutie cu foi de lasagna
300 g brânză de oaie
2 ardei graşi
1 vanătă
3 roşii
2 linguri cu unt
sare
ulei de măsline
Adaugă comentariu