1. Călește ceapa. Adaugă carnea, sare și piper. Pune bulionul și vinul, și lasă să fiarbă o oră. Separat, pregătește un sos.
2. Topește untul, adaugă făină, laptele, sare și piper. Lasă să fiarbă 10 minute. Într-o formă unsă cu unt, pune în ordine sos de roșii, foi de lasagna fierte în apă cu sare și scurse, amestecul de carne, sosul.
3. Această operaţiune o repeţi de 3 ori. Ultimul strat trebuie să fie de sos de roșii. Presară deasupra acestei lasagna cașcaval ras, pune și măslinele în sos și lasă la cuptor cam 40 minute.
Aceasta reteta de lasagna cu masline se serveste calda.
500 g foi de lasagna
1 kg amestec de carne tocată
100 g bulion
3 cepe
150 g măsline
1 pahar cu vin roșu
500 ml sos de roşii
300 g caşcaval
100 g unt
100 g făină
500 ml lapte
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu