Lasagna cu ricotta si broccoli

  1. Opărește buchețelele de brocooli timp de 2 minute. 
  2. Într-o tigaie adaugă ulei de măsline și călește usturoiul împreună cu buchețelele de broccoli.
  3. Condimentează cu sare dupa gust, mai lasă 2 minute și îndepărtează de pe sursa de foc.
  4. Freacă ricotta cu parmezanul ras, peste care adaugă sare, piper și nucșoară.
  5. Într-un vas termorezistent dreptunghiular, uns cu unt în prealabil, începe să montezi lasagna.
  6. Adaugă un strat de paste, unul de ricotta, unul de broccoli și din nou un strat de paste, peste care cașcaval afumat tăiat în feliuțe.
  7. Continuă operațiunea până la epuizarea ingredientelor. 
  8. Peste ultimul strat care va fi de paste, presară parmezan și unt.
  9. Coace la 180 de grade pentru 20 de minute.

 Credit Foto: Fotolia/Marco Mayerr

Poza principala

lasagna_ricotta_si_broccoli.jpg

  • 9 foi paste făinoase ( lasagna ) 
  • 250 g ricotta
  • 120 g cașcaval afumat
  • 700 g broccoli
  • 8 linguri parmezan ras
  • 6 linguri ulei măsline
  • unt
  • 1 cățel usturoi
  • nucșoară
  • sare
  • piper

 

Lasagna verde, cremoasă și sățioasă. O rețetă cu care vei impresiona în mod sigur.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE