- Opărește buchețelele de brocooli timp de 2 minute.
- Într-o tigaie adaugă ulei de măsline și călește usturoiul împreună cu buchețelele de broccoli.
- Condimentează cu sare dupa gust, mai lasă 2 minute și îndepărtează de pe sursa de foc.
- Freacă ricotta cu parmezanul ras, peste care adaugă sare, piper și nucșoară.
- Într-un vas termorezistent dreptunghiular, uns cu unt în prealabil, începe să montezi lasagna.
- Adaugă un strat de paste, unul de ricotta, unul de broccoli și din nou un strat de paste, peste care cașcaval afumat tăiat în feliuțe.
- Continuă operațiunea până la epuizarea ingredientelor.
- Peste ultimul strat care va fi de paste, presară parmezan și unt.
- Coace la 180 de grade pentru 20 de minute.
Credit Foto: Fotolia/Marco Mayerr
Poza principala
- 9 foi paste făinoase ( lasagna )
- 250 g ricotta
- 120 g cașcaval afumat
- 700 g broccoli
- 8 linguri parmezan ras
- 6 linguri ulei măsline
- unt
- 1 cățel usturoi
- nucșoară
- sare
- piper
Lasagna verde, cremoasă și sățioasă. O rețetă cu care vei impresiona în mod sigur.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu