1.Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei împreună cu morcovii dați pe răzătoarea mică. După 2-3 minute, oprește focul și potrivește gustul de sare și piper.
2.Separat, topește untul. Adaugă spanacul opărit și scurs și usturoiul zdrobit. Condimentează cu sare și lasă să se înăbușe.
3.Într-un vas termorezistent, așază un strat de foi de lasagna fierte separat, unul de morcovi și unul de spanac. Acoperă cu un strat generos de mozzarella și din nou foi de lasagna.
4.Repetă operaţia până când termini toate ingredientele, dar ai mare grijă ca ultimul strat să fie de mozzarella. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 25-40 de minute.
500 g foi de lasagna
400 g mozzarella
500 g morcovi
1 kg spanac
1 ceapă
1 cățel de usturoi
1 lingură cu unt
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu