Mâncăruri

Lasagna cu spanac si morcovi

1.Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei împreună cu morcovii dați pe răzătoarea mică. După 2-3 minute, oprește focul și potrivește gustul de sare și piper.

2.Separat, topește untul. Adaugă spanacul opărit și scurs și usturoiul zdrobit. Condimentează cu sare și lasă să se înăbușe.

3.Într-un vas termorezistent, așază un strat de foi de lasagna fierte separat, unul de morcovi și unul de spanac. Acoperă cu un strat generos de mozzarella și din nou foi de lasagna.

4.Repetă operaţia până când termini toate ingredientele, dar ai mare grijă ca ultimul strat să fie de mozzarella. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 25-40 de minute.

Poza principala

lasagna_cu_legume_fotolia_60425159_subscription_xl.jpg_c_olhaafanasieva_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g foi de lasagna

400 g mozzarella

500 g morcovi

1 kg spanac

1 ceapă

1 cățel de usturoi

1 lingură cu unt

ulei

sare

piper

Lasagna poate fi delicioasa si pregatita doar cu ajutorul legumelor. Incearca si tu!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE