1.Călește ceapa cu usturoiul zdrobit. Adaugă carnea tocată, condimentează și din când în când stropește cu apă, până se înăbușă bine.
2.Toarnă 150 ml de suc de roșii și lasă să scadă puţin. Unge cu unt o tavă dreptunghiulară cu pereţii mai înalţi și așază un strat de foi de lasagna fierte separat, unul de sos de roșii cu carne, altul de felii de cașcaval.
3.Repetă această operaţiune de patru ori. Ultimul strat să fie de sos de roșii. Lasă lasagna cu vita si usturoi la cuptor cam 45 de minute.
4.Sugestie La final, când carnea este aproape înăbuşită, stropeşte-o cu puţin vin roşu.
Lasagna cu mozzarella si legume
1 cutie cu foi de lasagna
500 g carne tocată de vită
2 linguri cu unt
1 ceapă
4 căței de usturoi
250 ml suc de roşii
300 g caşcaval
oregano
măghiran
sare
piper
ulei
Adaugă comentariu