Mâncăruri

Lasagna usoara cu pesto

  1. Încălziți cuptorul la 180 de grade.
  2. Amestecați pesto cu 250g de brânză mascarpone si 250 ml apă caldă sau supă de legume.
  3. Mențineți la foc mic până când se încălzește amestecul, amestecând continuu.
  4. Adăugați spanacul și mazărea și continuați să gătiți până când spanacul s-a ofilit iar mazărea s-a decongelat.
  5. Adăugați ierburile și potriviți gustul cu sare și piper.
  6. Într-un vas termorezistent adăugați o treime din amestecul de pesto și acoperiți cu 4 foi de lasagna.
  7. Repetați cu două sau mai multe straturi de sos și foi finalizând cu un strat de paste.
  8. Amestecați un strop de lapte cu cantitatea de mascarpone rămasă pentru a obține un sos alb generos.
  9. Adăugați-l peste paste, presărați parmezan și nuci de pin.
  10. Introduceți vasul în cuptor și coaceți pentru 35-40 de minute.
  11. Serviți lasagna caldă sau rece cu garnitură de salată verde.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

 

Poza principala

lasagna_usoara_cu_pesto.jpg

  • 190 g sos pesto
  • 500 g mascarpone caldă
  • 200 g spanac tocat
  • 1 pachet busuioc tocat
  • 1 pachet mentă tocată
  • 12 foi lasagna proaspete
  • un strop de lapte
  • 85 g parmezan
  • 50 g nuci de pin
  • salată verde pentru servit
Musafiri pretențioși la cină ? Iată o sugestie colorată și aromată cu care vei impresiona în mod sigur.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE