- Încălziți cuptorul la 180 de grade.
- Amestecați pesto cu 250g de brânză mascarpone si 250 ml apă caldă sau supă de legume.
- Mențineți la foc mic până când se încălzește amestecul, amestecând continuu.
- Adăugați spanacul și mazărea și continuați să gătiți până când spanacul s-a ofilit iar mazărea s-a decongelat.
- Adăugați ierburile și potriviți gustul cu sare și piper.
- Într-un vas termorezistent adăugați o treime din amestecul de pesto și acoperiți cu 4 foi de lasagna.
- Repetați cu două sau mai multe straturi de sos și foi finalizând cu un strat de paste.
- Amestecați un strop de lapte cu cantitatea de mascarpone rămasă pentru a obține un sos alb generos.
- Adăugați-l peste paste, presărați parmezan și nuci de pin.
- Introduceți vasul în cuptor și coaceți pentru 35-40 de minute.
- Serviți lasagna caldă sau rece cu garnitură de salată verde.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 190 g sos pesto
- 500 g mascarpone caldă
- 200 g spanac tocat
- 1 pachet busuioc tocat
- 1 pachet mentă tocată
- 12 foi lasagna proaspete
- un strop de lapte
- 85 g parmezan
- 50 g nuci de pin
- salată verde pentru servit
Musafiri pretențioși la cină ? Iată o sugestie colorată și aromată cu care vei impresiona în mod sigur.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu