1. Preincalziti cuptorul la 190 grade C. Ungeti o tava de marime medie termorezistenta. Incalziti uleiul de masline si prajiti legumele pe rand la temperatura mare. Asezonati cu sare si piper.
2. Adaugati sosul de rosii si dati deoparte.
3. Fierbeti pastele pana sunt gata.
4. Cat timp fierb pastele de lasagna, faceti sosul alb. Incaziti untul si adaugati faina, amestecand timp de proximativ 2 minute pana cand se formeaza o pasta groasa. Adaugati laptele, amestecati pana se formeaza un sos gros. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
5. Puneti pastele de lasagna in tava si asezati legumele deasupra. Turnati sosul alb peste legume si presarati branza deasupra. Coaceti timp de aproximativ 20 de minute. Garnisiti lasagna vegetala cu muguri de fasole si serviti cu salata si paine.
30ml ulei de masline
250g conopida, rupta in bucati
150g morcovi, taiati in bucati
120g fasole verde, taiata
230g dovlecei, feliati
sare si piper negru proaspat macinat
500ml sos de rosii
300g paste tagliatelle verzi
100g branza cheddar, rasa
muguri de fasole pentru garnitura
Sos alb
60g unt, 60g faina, 300ml lapte, sare si piper
Adaugă comentariu