Pune maruntaiele la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, da totul prin masina de tocat. Piseaza marunt usturoiul.
Amesteca tocatura cu usturoiul, untul topit, o cana cu zeama in care au fiert carnurile, potriveste de sare, piper si framanta bine, iar cand compozitia s-a racorit, adauga oul batut.
Umple matele si apoi leaga-le la capete. Pune lebarul la fiert, la foc mic, in apa rece, cu foi de dafin,boabe de piper negru si vin. Inteapa din cand in cand matele. Lasa lebarul timp de doua ore.
Revista BUCATARIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
mate groase de porc
1 kg ficat de porc
2 spline
1 plaman
1 ou
100 g unt
4 catei de usturoi
2 foi de dafin
1 pahar cu vin
piper, sare
Cu atatea mezeluri pline de E-uri care umplu galantarele magazinelor de profil, ce ati zice daca ne-am putea crea singuri mezelul preferat- lebar facut in casa.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu