1. Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa pana se inmoaie. Adaugati ardeiul si ciupercile si caliti pentru cateva minute. Puneti rosiile, ierburile si dovlecelul. Turnati putina apa, daca este nevoie. Acoperiti si fierbeti pentru 20 de minute, pana cand legumele sunt moi.
2. Adaugati fasolea si puneti intreaga compozitie intr-o tava. Taiati painea cu usturoi in felii subtiri. Puneti feliile peste legume si dati la cuptorul preincalziti pentru 15 minute, sau pana cand painea se rumeneste.
Poza principala
Galerie foto
25 ml ulei de masline
1 ceapa mare, tocata
1 ardei gras, curatat si taiat
250 g ciuperci, taiate
1 cutie rosii tocate la conserva
5 g mix ierburi italiene
1 dovlecel, taiat
1 cutie fasole
1 paine cu usturoi
Simplu si rapid obtineti o garnitura excelenta sau un preparat de baza gustos si pentru zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu