Vegetarian & vegan

Legume la gratar cu sos de branza

1.Taie legumele felii potrivite și unge-le cu un amestec de ulei de măsline, puțină sare și mirodeniile preferate. 

2.Înfășoară cartofii feliați în folii și pune-i pe grătarul încins. După câteva minute, așază lângă și celelalte legume tăiate. 

3.Între timp, încălzește supa clară de legume, adaugă amidonul și brânza preferată dată pe răzătoare. Amestecă bine până obții un sos omegen. Potrivește gustul de sare și piper.

4.Servește legumele la grătar cu sos de brânză și, după gust, cu salată de roșii în care ai pus și cîteva cubulețe de brânză sărată.

credit foto: © HLPhoto – Fotolia.com

Poza principala

legume_la_gratar_fotolia_58087563_subscription_xxl.jpg_c_hlphoto_-_fotolia.com_mica.jpg

2 vinete potrivite

3-4 cartofi

1-2 dovlecei

2 cepe roșii

ulei de măsline

oregano/busuioc/cimbru

boia dulce/iute (opțional)

sare

 

pentru sosul de brânză:

120 ml supă clară de legume

1 linguriță cu amidon

110 g brânză

sare

piper

Un prânz delicios, de vară, plin de vitamine și gust.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE