Home » Legume pe pat de orez

Legume pe pat de orez

1. Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei împreună cu usturoiul tocat și puțin cimbru verde. Adaugă orezul fiert separat și potrivește gustul de sare și piper. Mai lasă câteva minute pe foc să se întrepătrundă aromele.

2. Răstoarnă compoziția într-un vas termorezistent uns cu ulei. 

3. Așază deasupra rondele de legume, alternând cu cele de mozzarella. Presară deasupra piper, cimbru, fâșii de bacon și măsline. Lasă la cuptor, la foc moderat, 30-40 de minute.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Tocanita de legume

Poza principala

legume_mica.jpg

200 g orez prefiert

3 dovlecei

6 roșii

1 ceapă

200 g mozzarella

4 căței de usturoi

100 g bacon

100 g măsline rondele

2 linguri cu ulei de măsline

cimbru

sare

piper

 

Supa-crema de legume

Cum piețele sunt pline de legume proaspete, hai să profităm de ele gătindu-le în fel și chip!
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.