1. Taie vânăta, dovlecelul și roșiile în felii potrivit de groase. Separat, toacă mărunt ceapa și călește-o în ulei. Stinge cu sosul de roșii și adaugă usturoiul zdrobit. Lasă pe foc să dea în câteva clocote.
2. Unge un vas termorezistent cu unt și tapetează-l cu pesmet. Așază legumele în straturi și printre ele pune felii de cașcaval afumat. Ultimul strat să fie de cașcaval
3. Toarnă sosul de roșii și lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 de minute. Servește cu pătrunjel.
Poza principala
Galerie foto
3 roşii
1 vanata
1 dovlecel
1 ceapa
200 g sos de roşii
300 g cașcaval afumat
1 lingură pesmet
3 căței de usturoi
1 lingură unt
ulei
pătrunjel
sare
Legumele în sos de roșii sunt o cină perfectă, spornică și foarte gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu