1.Opărește limbile și curăţă-le de piele. Pune-le să fiarbă bine în apă cu sare. Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei.
2.Adaugă limbile, fierte și tăiate în felii subţiri, și un praf de sare. Toarnă o parte din zeama în care au fiert limbile și lasă să dea în câteva clocote.
3.Dizolvă făina în apă rece până capătă consistenţa unei smântâni. Amestecul rezultat toarnă-l peste amestecul de ceapă și limbă.
4.Când sosul s-a îngroșat, pune pasta de tomate, muștarul și smântâna.
5.Mai lasă pe foc câteva minute și potrivește de sare.
Poza principala
Galerie foto
3 limbă
1 ceapă
1 lingură cu muştar
6 linguri cu smântână
2 linguri cu făină
1/2 linguri cu pastă de tomate
sare
ulei
Limba cu sos de smântână este o rețetă gustoasă, rafinată și merită s-o prepari pentru mesele de sărbătoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu