Lintea, mereu gustoasă și spectaculoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei măsline
- 400 g cârnați
- 1 ceapă fin tocată
- 1 cățel de usturoi, zdrobit
- 1 ardei roșu, feliat
- 250 g linte
- 150 ml stoc legume
- 120 ml vin roșu
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie și se rumenesc cârnații.
- Scoateți cârnații într-o farfurie, iar în uleiul din tigaie adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul.
- Mențineți pe foc timp de 5 minute până când acestea se înmoaie.
- Adăugați în tigaie, lintea, cârnații, stocul de legume și vinul.
- Aduceți în punctul de fierbere și lăsați pe foc timp de 20 de minute, până când s-au înmuiat.
- Serviți preparatul cu pâine proaspătă.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu