Meniu vegetarian, picant și sățios, ideal pentru masa de prânz.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 linguri ulei floarea soarelui
- 1 ceapă tocată
- 2 căței de usturoi, zdrobiți
- 700 g cartofi, tăiați în bucăți
- 4 morcovi, feliați
- 2 păstârnaci, feliați
- 2 linguri pastă de curry
- 1 1/3 l stoc legume
- 100 g linte roșie
- 1 buchet mic coriandru, tocat
- iaurt cu conținut mic de grăsime
Modalitate de preparare:
- Încălziți uleiul într-o tigaie și fierbeți ceapa și usturoiul la foc mediu, timp de 3-4 minute până când se înmoaie, amestecând din când în când.
- Adăugați cartofii, morcovii și păstârnacul și continuați să gătiți timp de 6-7 minute, până când legumele devin aurii, având grijă să amestecați frecvent.
- Încorporați pasta de curry, turnași supa de legume și aduceți în punctul de fierbere.
- Reduceți focul la mic, adăugați lintea, acoperiți vasul cu un capac și fierbeți timp de 20 de minute, până când lintea și legumele sunt fragede.
- Adăugați coriandru, asezonați după gust și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
- Serviți cu iaurt și pâine.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu