Incalzesti lipiile de tortilla pe marginea grill-ului sau in cuptor. Tai varza de China felii. Amesteci otetul cu zahar, smantana, ulei, sare si piper, dregi si pui peste varza de China.
Sarezi si piperezi snitelul de curcan, il pui pe un grill uns cu ulei si prajesti pe fiecare parte aproximativ 2-3 minute sau il prajesti intr-o tigaie, in 2 linguri de ulei incins, pe fiecare parte. Pui varza de China pe lipiile de tortilla, deasupra adaugi snitelele de curcan prajite, presari cu frunze de oregano si servesti.
Sursa: Revista FEMEIA.
4 snitele (a cate 160 g)
ulei pentru prajit
sare, piper macinat
4 lipii de tortilla (produs gata preparat, din frigiderul magazinului)
200 g varzuta de China
2 linguri de otet din vin alb
1/2 lingurita de zahar
4 linguri de smantana
3 linguri de ulei
frunze de oregano pentru presarat
Adaugă comentariu