Aperitive, salate, sosuri Vegetarian & vegan

Lipie cu rozmarin

1. Amestecă făina, sarea și drojdia, toarnă apă călduţă (o cană și jumătate) puţin câte puţin, apoi adaugă rozmarinul, frământând cu mâna. Pune aluatul într-un bol uns cu ulei și lasă-l la dospit o oră.

2. După ce a crescut, frământă-l pe planșeta dată cu făină, împarte-l în două și întinde-l cu mâna, până ce obţii o foaie mai groasă și ovală. Pune aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt și înţeapă-l ici-colo cu furculiţa.

3. Lasă-l la dospit 30 de minute, apoi stropește cu ulei și dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 20 de minute, până ce se aurește.

 

Salată de legume cu fasole

Poza principala

lipie_cu_rozmarin_mica.jpg

500 g făină

2 linguriţe cu rozmarin uscat

1/4 lingurița cu sare

10 g drojdie uscată

ulei

 

Pizza vegetariana (de post)

Fie că alegi s-o prepari pentru mic-dejun sau cină, lipia cu rozmarin va fi la fel de apreciata de cei dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE