1. Incalziti o tigaie-grill, stropiti-o cu putin ulei, si adaugati ardeiul si dovlecelul. Gatiti pana se inmoaie legumele. Puneti-le deoparte pe hartie de bucatarie pentru a scurge grasimea in exces.
2. Incalziti lipiile pe grill. Taiati-le la un capat, foarte putin, si, cu ajutorul unui cutit, deschideti-le pe dinauntru, ca sa formati un mic buzunaras.
3. Puneti cateva frunze de rucola in buzunaras, apoi ardei, dovlecel si mozzarela. Adaugati si frunze de busuioc, daca va place aroma. Asezonati cu sare si piper si turnati si putin ulei de masline, daca gasiti necesar. Perfecte pentru pranzul de la birou.
1 lingura ulei de masline
1 ardei gras rosu, taiat fasii si fara seminte
1 dovlecel mare, taiat fasii
4 lipii
2 maini de rucola
125 g mozzarella, taiata
frunze de busuioc, proaspete
piper negru proaspat macinat
Adaugă comentariu