Mâncăruri

Macaroane cu ansoa

Pune macaroanele la fiert în apă cu sare şi fiebe-le conform instrucţiunilor de pe pachet. La final, scurge-le într-o sită.

Între timp, încinge uleiul şi aureşte ceapa şi usturoiul tocate foarte fin. Pune bucăţile de anşoa şi măslinele tăiate, iar după 3-4 minute toarnă vinul şi lasă să dea un clocot.

Adaugă parmezanul, mugurii de pin traşi separat într-o tigaie, mărar proaspăt tocat şi macaroanele. Amestecă şi dacă este cazul, adaugă un strop din apa în care au fiert macaroanele. 

Serveşte macaroanele cu anşoa imediat. Un pahar cu vin, alb sau roşu, va completa un preparat dimplu şi gustos.

credit: Thinckstock

 

 

Poza principala

176556350_mi.jpg

400 g macaroane

3 linguri cu ulei de măsline

1 ceapă mică

3-4 căţei de usturoi

6-7 fileuri de anşoa

80 ml vin alb

50 g parmezan

50 g muguri de pin

50 g măsline deshidratate

mărar proaspăt

sare

 

piper

Pentru cinele în familie sau mesele cu prietenii, încearcă reţeta de macaroane cu anşoa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE