Macaroane cu carne de vita si branza

  1. Într-o tigaie, puneți 1 lingură de ulei la încis, apoi adăugați carnea de vită și gătiți aproximativ 5 minute, până când se rumenește.
  2. Când carnea este gata, lăsați-o într-o sită pentru a elimina excesul de grăsime.
  3. Ștergeți tigaia și adăugați ardeii grași tocați, ceapa și usturoiul. 
  4. Gătiți pentru 5-7 minute la foc potrivit.
  5. Adăugați din nou carnea în tigaie, împreună cu busuiocul, oregano, roșiile în suc propriu, praful de chilli și două căni cu apă.
  6. Condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mic.
  7. Adăugați macaroanele și continuați gătiți până când acestea încep sa absoarbă din lichid, aproximativ 10 minute.
  8. Presărați deasupra brânza cedar și acoperiți vasul cu un capac.
  9. Când brânza este topită, aproximativ 1 minut, îndepărtați de pe sursa de foc.
  10. Serviți preparatul cald.

  Credit Foto: Fotolia/ azurita

 

Poza principala

macaroane_carne_vita_branza.jpg

  • 1 kg carne tocată vită
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 50 g morcovi, tocați
  • 50 g ceapă, tocată
  • 1 lingură usturoi tocat
  • 1 linguriță busuioc uscat
  • 2 lingurițe oregano uscat
  • 800 g roșii zdrobite în suc propriu
  • 1 lingură sos Worcestershire
  • 2-3 lingurițe pudră chilli
  • sare
  • 350 g macaroane
  • 200 g brânză cedar
Un preparat sățios, ideal pentru gurmanzi.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE