- Într-o tigaie, puneți 1 lingură de ulei la încis, apoi adăugați carnea de vită și gătiți aproximativ 5 minute, până când se rumenește.
- Când carnea este gata, lăsați-o într-o sită pentru a elimina excesul de grăsime.
- Ștergeți tigaia și adăugați ardeii grași tocați, ceapa și usturoiul.
- Gătiți pentru 5-7 minute la foc potrivit.
- Adăugați din nou carnea în tigaie, împreună cu busuiocul, oregano, roșiile în suc propriu, praful de chilli și două căni cu apă.
- Condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mic.
- Adăugați macaroanele și continuați gătiți până când acestea încep sa absoarbă din lichid, aproximativ 10 minute.
- Presărați deasupra brânza cedar și acoperiți vasul cu un capac.
- Când brânza este topită, aproximativ 1 minut, îndepărtați de pe sursa de foc.
- Serviți preparatul cald.
Credit Foto: Fotolia/ azurita
Poza principala
- 1 kg carne tocată vită
- 1 lingură ulei măsline
- 1 ardei gras roșu
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras verde
- 50 g morcovi, tocați
- 50 g ceapă, tocată
- 1 lingură usturoi tocat
- 1 linguriță busuioc uscat
- 2 lingurițe oregano uscat
- 800 g roșii zdrobite în suc propriu
- 1 lingură sos Worcestershire
- 2-3 lingurițe pudră chilli
- sare
- 350 g macaroane
- 200 g brânză cedar
Un preparat sățios, ideal pentru gurmanzi.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments
Adaugă comentariu