Revista Practic în bucătărie

Macaroane cu sos de ciuperci

1.Curăță ciupercile și rumenește-le în uleiul încins, la foc iute.

2.Pregătește o pastă din usturoiul pisat bine cu puțină sare, peste care adaugă la final boiaua dulce și iute și 1-2 linguri cu apă.

3.Când ciupercile s-au pătruns, toarnă peste ele pasta de usturoi, puțin cimbru uscat și zeama de lămâie.

4.Servește macaroanele fierte cu ciupercuțe cu sos.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

macaroane_cu_sos_de_ciuperci_478289613_mica.jpg

300 g macaroane

400 g ciuperci micuțe

4 căței de usturoi

½ linguriță cu boia dulce

¼ linguriță cu boia iute

1-2 linguri cu zeamă de lămâie

5-6 linguri cu ulei de măsline

cimbru uscat

sare

Suficient de rapid de pregătit, macaroanele cu sos de ciuperci sunt execelente pentru o cină în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE