1.Curăță ciupercile și rumenește-le în uleiul încins, la foc iute.
2.Pregătește o pastă din usturoiul pisat bine cu puțină sare, peste care adaugă la final boiaua dulce și iute și 1-2 linguri cu apă.
3.Când ciupercile s-au pătruns, toarnă peste ele pasta de usturoi, puțin cimbru uscat și zeama de lămâie.
4.Servește macaroanele fierte cu ciupercuțe cu sos.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
300 g macaroane
400 g ciuperci micuțe
4 căței de usturoi
½ linguriță cu boia dulce
¼ linguriță cu boia iute
1-2 linguri cu zeamă de lămâie
5-6 linguri cu ulei de măsline
cimbru uscat
sare
Suficient de rapid de pregătit, macaroanele cu sos de ciuperci sunt execelente pentru o cină în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu