1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Amesteca untul si zaharul. Bate ouale, cate unul pe rand, adaugand putina faina dupa fiecare. Adauga coaja de lamaie rasa, sucul de lamaie si restul de faina.
3. Pune amestecul in tava si uniformizeaza suprafata. Coace timp de 25 de minute si pune coaja de citrice deasupra, daca folosesti. Mai lasa la cuptor inca 50 de minute.
4. Indeparteaza prajitura din cuptor si las-o la racit in tava timp de 15 minute.
Poza principala
Galerie foto
175g de unt
175g de zahar brun
3 oua medii
250g de faina
coaja rasa de lamaie si sucul unei lamai
2-3 fasii subtiri de coaja de citrice, optional
o tava de copt rotunda, tapetata cu hartie de copt
E usoara si delicata. Aceasta prajitura este ideala dupa o masa imbelsugata.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu