Home » Aperitive, salate, sosuri » Maioneză de post cu cartofi
Aperitive, salate, sosuri

Maioneză de post cu cartofi

1. Curăță cartofii (sau țelina) și fierbe-i în apă cu sare. Când furculița pătrunde ușor în legume, scurge-i de apă și lasă-i să se răcorească.

2. Trece-i printr-o sită fină și pune într-un castron piureul fin. 

3. Adaugă muștarul și o lingură cu ulei, amestecând ușor cu o lingură de lemn. Dacă este cazul, mai adaugă ulei, treptat, până se leagă și capătă consistența unei maioneze.

4. Presară sare și piper după gust și zeamă de lămâie.

 

Maioneza de post cu muștar

Poza principala

maioneza_2_mica.jpg

2-3 cartofi (1 țelină mare)

1 lingură cu muștar

zeamă de lămâie

sare

piper

ulei

 

Sos picant

Îmbogățește gustul salatelor cu o delicioasă maioneză de post cu cartofi!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.